Mitt Australien

Kalas

Hur ska jag börja detta inlägg. Jo nu vet jag, jag vill börja med att tacka världens bästa Meredith och Paul för att de arrangerade världens bästa 18års firande. Finns inga ord för hur tacksam jag är över att ha dem två som mina första värdföräldrar. 

Nu vill ni kanske att jag ska berätta för er vad jag hittade på och det ska jag också.
 
Efter att ha spenderat förmiddagen och lunch med att jobba med catering för Rotary åkte vi hem för att fixa i ordning i trädgården. Vi satte upp hundratals ”fairy-lights”, städade och blockerade av områden, fixade med högtalare och bord som fylldes med skålar av gottigheter. Två extra tält sattes upp för att prognosen visade regn, och regn i massor blev det. Och dessutom specialeffekter i form av enorma blixtrar i natthimlen. Fluro-fiesta var temat och trädgården förvandlades till en tropical-bungalo för en kväll. 
 
Gästerna kom, ca 60-70 av mina fina Aussies. Alla fick glow-sticks så hela trädgården badade i färgglada, lysande, leende vänner. Vi sjöng och dansade och gjorde allt som hör födelsedagar till. ”oh, Mickey Mickey hey” spelades ett flertal gånger och det gapskrattades när jag istället för att sjunga de engelska orden började sjunga på svenska. Min nuvarande värdmamma Gail hade gjort en underbar smash-cake i choklad som åts efter att mina fina vänner sjungit ”happy birthday”, jag var så lycklig att jag kunnat börja storgråta. Lite senare så hade vi en piñata också, för det kunde inte komma till sig att en artonåring aldrig haft en piñata på en födelsedag. 
 
Jag ska påpeka att jag har skrivit allt detta med det största leendet på läpparna. Det var verkligen en fantastisk kväll, kan verkligen inte föreställa mig ett bättre sätt att fira 18 år. Tack så otroligt mycket alla inblandade, det var en magisk natt. Som inte tog slut fören de sista kompisarna lämnade vid halv fyra.

Det stora förådet fick agera dansgolv, perfekt då väggarna isolerade ljudet lite så grannarna inte behövde stå ut med dunkade musik hela natten, haha.

Födelsedagstjejen.

Cooper, Bill, jag, Nathan, Jim, Braeden och Jordan

Cooper, Harry, Kaden Patrick och Morgan

Millsy och Reece (som åkte hem till England i fredags, jättetrist)

Tess och Chantie

Liam, Millsy, Harry, Eli, Jordan och Nathan

Beth, Jake och Paige

Sam, Cooper, Zongy och Patrick

Paige och Hayden

Smash-cake och sång

Piñata!Och mina fina tjejer på dansgolvet 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas