Mitt Australien

Borta bra men hemma... annorlunda

Nu har jag varit hemma i dryga månaden, eller hemma och hemma. Jag har varit på resande fot fram tills i söndags då jag kom hem från 17 dagar ute på Karlberg med härliga P4 konfirmand gänget. Nu har skolan börjat och problemet med vad man ska ha på sig på morgonen, saknar min skoluniform. Jag har fått en ny klass men vi har bara 1 lektion tillsammans. Känner mig rätt så vilsen bland 97orna, känner väll en eller två här och där men annars är det för många nya ansikten för att komma ihåg namn. Australien känns otroligt avlägset, jag saknar det så mycket, framför allt mina fina vänner, som det känns som att behöva lösa en rubriks kub bara för att hitta en tid att ha en konversation med på facebook. 

Håller fast vid paradoxen att allt men ingenting är den samma, alla och allt ser i princip lika dant ut men visst har jag missat en hel del, fester, par som blivit tillsammans och gjort slut, någon har bytt skola och andra klippt håret. Hade tydligen helt missat att Benjamin wahlgren van let's dance (förövrigt, vem?) och en vad som sägs varit en nervbrytande final av en lika så nervbrytande Paradise Hotel säsong (som också verkar vara en såndär grej alla håler på med). Rätt världsliga saker om man ska vara ärlig.

Jag saknar mina cherry ripes och mitt kyckling salt. Längtar efter mina paket som fortfarande inte dykt upp, posten, posten, posten... aja. blir väll bra julklappar till mig själv. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas